Over Yolanthe

 

Met passie schrijven over passie

Met een onderwijsbevoegdheid op zak toch mijn grote liefde gevolgd: schrijven. De formule: schrijven over onderwijs en ontwikkeling.

Met passie schrijven over passie. Het verhaal is wat mij boeit. Het verhaal van mensen en van organisaties. Wat mensen drijft en beweegt, waar zij kansen zien en mogelijkheden. Maar ook de beer die op de weg staat, is soms de moeite waard. Nieuwsgierig zijn, goed luisteren zijn en het verhaal vertellen. Met een scherpe blik en een snelle pen. Dat doe ik nu ruim 25 jaar en ook mijn verhaal blijft zich ontwikkelen.

Mijn liefde voor, kennis van en betrokkenheid bij onderwijs en ontwikkeling vormen het inhoudelijk fundament. Mijn ervaring en netwerk stellen me in staat ook grote projecten te leiden. Journalistieke projecten als de realisatie van tijdschriften, magazines en brochures. Van redactie-overleg tot drukwerk bij mij in goede handen. Het aansturen van ontwikkelprojecten waarbinnen heldere communicatie van belang is. En ook hier gek genoeg bijna altijd een link met onderwijs.